08:00 - 20:00
Неделя: Затворено

Холандската пекарна

JoVan

Холандската пекарна



В сърцето на София има едно място, където от 1937 година, всеки ден се пече истински хляб. Днес пекарната JoVan The Dutch Bakery пренася красивата традиция на хлебарския занаят близо до столичани. Магическо място, където можете да преживеете отново насладата от истинския хляб.

Освен над 25 различни вида прясно изпечен хляб, при нас можете да откриете лимецов кейк Лимончело, ябълков пай и разбира се традиционният козунак. 

Нашият хляб е като добро вино и се приготвя според старите традиции. Процесът на зреене в комбинация с правилния метод на печене води до хляб, пълен с аромат. Методът, който използваме, гарантира наистина здравословен и вкусен хляб всеки ден. 

Всеки от 25-те вида хляб има своите специфични характеристики и вкус. Независимо какво ще изберете – бял или черен, диетичен, хляб с квас или традиционен български хляб – ще получите едно истинско вкусово удоволствие. Нашия хляб е приготвен без никакви добавки и с минимално количество сол.

JoVan The Dutch Bakery е мястото, където можете да откриете не просто невероятно вкусен хляб, а и огромно разнообразие от солени и сладки закуски, като кроасани, хрупкави изпечени слънчогледови пръчици и различни бутер-банички. Сред нашите продукти се открояват десерти като кроасаните ни с шоколад или свежи плодове, невероятното ни Брауни или нашият кекс Шарпантие с моркови, канела и орехи.

В уютната атмосфера на пекарната JoVan The Dutch Bakery ще бъдете обслужени с добро отношение и усмивка, като, разбира се, ще получите предложения и съвети, съобразени с вашите желания и потребности. Освен за многото видове хляб и закуски не пропускайте да попитате за нашите бананов хляб, сезонни пайове например с ягоди, сливи или тиква и още много и различни вкусни десерти. И всички тези деликатеси ни правят любимо място за хиляди столичани през последните 15 години.

Можете да откриете пекарните ни на ул. „Ангел Кънчев” 37, на ул. „Христо Белчев” 1 или ако просто проследите изкусителния и единствен по рода си аромат на прясно изпечен хляб.