08:00 - 20:00
Неделя: Затворено
Кой е Jovan?
Бях само на седем години, когато моя баща ме помоли да приготвим заедно хляба вкъщи. Баща ми постави табуретка, на която се качих, за да достигна масата. Спомням си първото докосване на тестото, то се залепи за ръцете ми, спомням си малкото чудо на втасването и гъделичкането от миризмата. Не можех да дочакам момента, в който хлябът излизаше от фурната.
JoVan
В сърцето на София има едно място, където от 1937 година, всеки ден се пече истински хляб. Днес пекарната JoVan The Dutch Bakery пренася красивата традиция на хлебарския занаят близо до столичани. Магическо място, където можете да преживеете отново насладата от истинския хляб. Освен над 25 различни вида прясно изпечен хляб, при нас можете да откриете лимецов кейк Лимончело, ябълков пай и разбира се традиционният козунак.
123